Göztepe İlkokulu

Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış,çalışma ortamı,öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Genel ve Özel Amaçları doğrultusunda ,Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı ,Bilim ve teknolojiyi en üst seviyede kullanabilen ,çevreye duyarlı,emeğe saygılı,toplumunun gelenek ve göreneklerine uygun hareket edebilen,geleceğimize yöne veren nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30 14:20
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: Okulumuza Servis Taşıması Yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://saricamgoztepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Göztepe Mahallesi Aytaç Durak Bulvarı No468 SARIÇAM/ADANA

Yerleşim Yeri - Göztepe Mahallesi SARIÇAM / ADANA

Adres - Göztepe Mahallesi Aytaç Durak Bulvarı No468 SARIÇAM/ADANA

Ulaşım Büyükşehir Belediyesine ait 183 Nolu otobüs ile Kürkçüler dolmuşları(Yüreğir Otogarından )okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adana ili, Sarıçam İlçesi,Göztepe Mahallesi´nde bulunan okulumuz, Taş Köprü mevkisine 18 km dir.